Sihabuddin.com Sekedar Berbagi Pengalaman "Apa Yang Aku Lihat, Aku Rasa, Aku Dengar Dan Aku Hirup"

Parangtritis Lirik Soekamti Feat. Didi Kempot

Parangtritis Lirik Soekamti Feat. Didi Kempot
Parangtritis
Soekamti Feat. Didi Kempot

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udan gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udan gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene
ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

Detail Album KOLABORASOE klik disini

Posting Komentar

[blogger][facebook][disqus]

MKRdezign

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Diberdayakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget